L’aplicació ROVER’S (Pedro Abdelatif, Albert de la Cruz, Philipp Mazein i Marc Rodríguez) i MY LANGUAGE (Cristina Balañà, Alba Barriga, Lara Grau i Sandra Martínez) queden finalististes al concurs App Education.

Per una altra banda, l’aplicació CAMBRILS I LA MAR ha guanyat el 2n premi al concurs Mobile History Map.

IMG-20160604-WA0003

IMG-20160606-WA0001

 

El Departament d’Ensenyament, en el marc de les actuacions del programa mSchools promogudes per la Fundació Barcelona Mobile World Capital, ha generat les propostes App Education, al 

IMG-20160604-WA0002voltant del disseny i creació d’apps a secundària i la plataforma Mobile History Map, activitat col·laborativa de georeferenciació del patrimoni cultural al voltant dels centres educatius.

El nostre centre ha participat en les dos modalitats de concurs, al concurs App Education, i al concurs Mobile History Map.

Al concurs App Education, dos grups han sigut finalistes, un a la categoria d’Internet de les coses, Robòtica i control de dispositius, amb l’aplicació ROVER’S (Pedro Abdelatif, Albert de la Cruz, Philipp Mazein i Marc Rodríguez) i l’altre a Aplicacions educatives amb l’aplicació MY LANGUAGE (Cristina Balañà, Alba Barriga, Lara Grau i Sandra Martínez).

Per altra banda, al concurs Mobile History Map, hem guanyat el 2n premi a la categoria de Secundària amb l’aportació CAMBRILS I LA MAR, tres punts geolocalitzats amb informació de la pesca i pescadors, les xarxes i el far de Cambrils dels anys 50.

Podeu trobar informació més ampliada a les webs de les respectives plataformes:

Rover’s
rover1.azurewebsites.net
My Language
https://sites.google.com/site/mylanguageapp/homeMHM
http://mhm.mobileworldcapital.com/ca_ES/escenari/94/showedit

http://xeli17.wix.com/cambrilsilamar

Enhorabona a tots els alumnes i als professors del departament de tecnologia!