Visital al Museu del Disseny de Barcelona

Maig 2016. Per Ariadna García i Valentina Morales. Fotografies d’Isabel Castro.

​Els alumnes de Dibuix tècnic de Batxillerat de 1r i 2n, acompanyats de les professores Isabel Castro i Francesca Cristina, van anar el dia 21 d’abril al Museu de Disseny de Barcelona…Llegiu l’article sencer a la revista.

oom

Sergi Roigé: L’art i el disseny van junts

Maig 2016. Per Júlia Altisén. Fotografie extretes de la pàgina web de Sergi Roigé.

La professora de Visual i plàstica Francesca Cristina va invitar el dissenyador Sergi Roigé a venir a l’institut el dia 11 d’abril per parlar i orientar els alumnes de 1r i 2n de batxillerat, per tal de donar a conèixer els estudis de disseny i altres aspectes relacionats amb aquest, per motivar els alumnes en aquest tema tan atractiu i interessant...Llegiu l’article sencer a la revista.

sergi

 

Land Art a la platja de la Llosa

Què és el Land Art?

És una expressió artística creada per l’artista Robert Smithson als Estats Units entre els anys 60 i 70.

Al Land Art s’utilitzen materials i paisatges provinents de la naturalesa com a base de les seves creacions. Aquest moviment busca treure l’art dels museus i del context ”normal”. La majoria d’obres de Land Art són provisionals o deixades a mercè dels elements naturals, com la pluja, l’erosió, el vent o qualsevol canvi de l’entorn…Llegiu l’article sencer a la revista.

land

 

Fem teatre musical!!!

22 Maig 2015. Per Nerea Morales. Fotografies de Francesca Cristina.

​La decoració del musical d’Annie la van muntar a l’hora de Visual i plàstica els mateixos alumnes que representen l’obra. Van crear els dos escenaris principals, que simulaven un orfenat i una mansió. També van dissenyar un arbre de Nadal i el cartell de difusió de l’obra. A l’escenari també hi havia una taula i una cadira per representar un escriptori...Llegiu l’article sencer a la revista

DSC_0301