Quins són els objectius de l’AMPA de d’institut La Mar de la Frau?

 

Promoure la participació dels pares a la comunitat educativa potenciant la seva implicació en el funcionament del centre. Convidem i engresquem  als pares de nova matrícula a participar-hi, activament, en aquest treball col·lectiu i generacional.

 

Donar suport a les famílies, mestres i alumnes i també als òrgans de govern del centre en tot allò que contribueixi a la millora de la qualitat de l’ensenyament que reben els nostres fills.

 

Creant espais propis  per a la reflexió i per el debat educatiu entre les famílies i els mestres treballant activament en aquelles comissions on hi ha la possibilitat d’una participació conjunta.

 

Què podem aconseguir amb els 20 € de la quota ?

–       Que els nostres fills gaudeixin amb preferència dels llibres de lectura  a la biblioteca. Son 16 llibres obligatoris per curs, més els voluntaris per pujar nota, el que  fa un estalvi de d’uns 160 € aprox.

–       Descompte de 10 € en la compra del xandall del centre.

–       Possibilitat de fer activitats extraescolars.

–       Descompte en el lloguer d’armariets.

–       Descomptes puntuals en sortides extraescolars (excursions)

 

Que aconsegueix el Centre amb els teus 20 € ?

 

–       Aportacions econòmiques i materials per als diferents departaments, aula cel obert, laboratoris, tecnologia, música…

–       Pissarres digitals per a les aules.

–       Llibres per dotar la biblioteca.

–       Ajudes econòmiques per diferents àmbits, festes del Centre, premis literaris per als alumnes, viatge fi de curs, treball de recerca de 4rt …

–       Dinamització de pati, amb les bitlles catalanes