Us presentem la revista de La Mar de la Frau! L’equip de redacció de l’INS està format pels alumnes de la modalitat d’Humanitats, de 4t d’ESO, que treballen dins d’una matèria que pretén enriquir la capacitat lingüística i fomentar l’ús de les noves tecnologies de la informació.

La intenció és reflectir com és el dia a dia de l’institut. Es pretén informar dels esdeveniments relacionats amb qualsevol activitat del centre: festes, sortides i viatges, activitats a l’aula, concursos i premis, exposicions…

Tota la revista està elaborada pels alumnes, que fan entrevistes, reben i busquen informació, escriuen notícies i reportatges, utilitzen imatges i fotografies pròpies i d’altres membres de la comunitat educativa.

Es vol, així, mostrar la diversitat del centre i reflectir les diferents idees i opinions.

Perquè la revista sigui un mitjà d’expressió de tots i per a tots es necessita la col·laboració d’alumnes, professorat, pares i mares i qualsevol altre membre de la comunitat educativa.

Qualsevol que vulgui col·laborar, fer propostes o afegir informacions port contactar amb l’equip de redacció a la web de la revista, a la pàgina CONTACTA, creada per promoure la participació de tothom (cliqueu en la imatge):

revista

 

Trobareu el link permanent a la revista en el menú projectes o a la part inferior de la pàgina web de l’INS.